Ahlan Wasahlan

~Teman Sejagat~

Sunday, 15 November 2015

~Mungkin Ini Takdirku Di Sini....~

September 2014

Assalamualaikum semester 7...! (^_^)

     Agak lama sy x menge'POST' dalam blog ni. Sekadar menyepi di laman FB dan emel. Malam ni, terasa nak bagitahu sesuatu. tapi apakah?

     Orang kata, makin tinggi kita belajar, makin tinggi jugak la tahap kesusahan nak belajar tu. Tapi Allah dah janji, "inna maal 'usri yusra"-"sesungguhnya bersama kesulitan, ada kesenangan". Jadi, yang penting kena yakin dengan diri yang kita boleh hadapi semua. Allah kan ada? :-)

     Semester ke-7..Ini adalah semester yang sangat tough jugak la. Sebab apa? sebab semester ni adalah semester pertama bagi tahun terakhir aku kat UniMAP ni. Allah..Tup tup, dah nak habis dah belajar rupanya. Insya-Allah, September 2015, aku akan bergraduasi dengan sahabat-sahabat perjuangan yang lain. Tak sangka kan? Sekejap je masa berlalu. Hampir 4 tahun bergelar mahasiswi.

**Mak abah, your daughter ni BAKAL jadi ENGINEER! weee~